Arkild 4 – Den blå Rubin

124,50 DKK Incl. moms

Andreas har med sin 4. bog “Den blå Rubin” atter præsteret en fantastisk flot fortsættelse i fantasy serien “Arkild“.
På kroen overhører Arkild en samtale, hvor en Goblin og en spion aftaler at erobre den blå rubin i Castle.  Skal Arkild nu fortælle, hvad han har hørt på kroen til mester Loka eller er det bedst at holde mund?

Andreas Arkilds Forfatter

Varenummer (SKU): 9788776913700 Varekategori:

Produkt Beskrivelse

Arkild-4 ForberedelseCastle bliver gang på gang hærget af onde skabninger fra Kraka. Kraka er en bjergborg, som ingen endnu er lykkes med at indtage. En hær af Goblin hærger i perioder Castle, og de er altid på jagt efter noget eliksir.

Liva blev taget til fange af de onde i Kraka og Arkild af en flok Goblin. Begge er dog atter på fri fod og tilbage i Castle. Men hos de små Goblin, har man svoret hævn over Castle. De følte sig snydt og bedraget både af Black i Kraka og af Duke i Castle. Lykkes det denne gang Castle at holde stand og redde deres blå rubin? Dette drama får du svar på i “Den blå Rubin“, som er det 4. bind i Arkild serien.

Serien er spændende for såvel piger som drenge i 9-12 års alderen, også selvom du har lidt svært med at begå dig i bøgernes verden.
Du kan forvente topfyldt spænding, når eventyret ruller sig ud i de næste mange bind. Du møder hårfin balance mellem magi og overraskelser undervejs i Arkilds univers.