Forfatter Andreas Pedersen

Andreas Pedersen er født i 2005 i Viborg, byen midt i Jyllands hjerte.

Andreas-e1443902748482Andreas er måske Danmarks yngste forfatter. Hans fantastiske eventyrlige fantasi kommer til fuld udtryk i serien ”Arkild”.

Seriens fortællinger, tager udgangspunkt i hans eventyrlige fantasy verden, hvor alt står på spil for at redde troldmands byen Castle fra total kaos og undergang.

Castle bliver gang på gang hærget af onde skabninger fra Kraka, der er en bjergborg, som ingen endnu er lykkes med at indtage. Også en hær af Goblin, hærger i perioder byen.

En tolv årig dreng, Arkild, skal i troldmandslære hos mester Loka.

I seriens første bog, med titlen ”Turen til Castle”, bliver Arkild og hans kusk udsat for voldsomme trusler. En uhyggelige skygge følger dem på rejsen. De er særdeles utrygge ved situationen, da en skelet lignende mand med en le samt en sort ravn pludselig dukker op og spærrer vejen for dem.

Serien er både spændende og underholdende. Den henvender sig til såvel piger som drenge i alderen 9-12 år, der har det lidt svært med at begå sig i bøgernes verden. Læs, nyd og deltag i Andreas’ fantastiske og eventyrlige rejse gennem de mange farverige, sjove og til tider lidt uhyggelige fortællinger.

Følg mig på FacebookKig også forbi min Facebook side og læs mere om Arkild.