Forfatter Paul Erik Pedersen

Paul Erik Pedersen er født i 1950 i Roost, en  landsby beliggende midt i Sønderjylland.

proofilbillede_PEP_360x360Efter endt realeksamen blev han uddannet radiotelegrafist hos Telegraf troppene, hvor han indgik en 3-årig kontrakt. Herefter blev han i 1971 ansat som programmør i Esbjerg og i 1978 blev han selvstændig med firmaet ”Dansk Mikro Data”, og har efterfølgende alene beskæftiget sig med applikations programmering indenfor IT-branchen i erhvervslivet indtil han gik på efterløn.

Det bærer hans først bog Hanekamp”, som er en selvbiografi fra barndomsårene, der udkom i 2013, også præg af, idet den sammen med et af ham udarbejdet undervisningsprogram og separat opgavetillæg, kan anvendes i undervisningsøjemed til sprogundervisning.

Med sin humoristiske tilgang til stoffet har han formået at give læserne indsigt i, hvordan det var at være dreng på landet i halvtresserne og senere med bogen ”Hanegal”, hvordan teenagerårene forløb på landet under tresser generationens fødsel.

Nu venter vi bare spændt på den tredje bog i trilogien, ”Haneben”, som bliver en fortsættelse i serien, der forventes på gaden til nov. 2018.

Følg mig på FacebookBesøg min Facebook side . . .