HaneKamp

en Pollerik fortælling – når den er værst

Forord

Bogens fortællinger handler om Polleriks barndom i Roost – fra fire årsalderen og frem til teenageralderen. Det meste husker han, andet er blevet ham genfortalt. Som en fireårig knægt, husker man næppe alle detaljerne.

Som bogens forfatter håber jeg, mine børn, børnebørn, kommende oldebørn og andre i familien, vil læse selvbiografiens fortællinger med interesse og derved få et bitte indblik i, hvordan det var at være dreng på landet i midten af halvtredserne, opleve de store forandringer med den vordende nye tressergenerations fødsel.

Jeg vil hermed gerne udfordre alle fra 10-års alderen, små som store: Læs, nyd og deltag i Polleriks fantastiske, eventyrlige rejse gennem de mange farverige fortællinger fra en tid, hvor verdenen endnu ikke var gået af lave. Nyd også de skønne smukke illustrative tegninger hvert kapitel indledes med.

Bogudgaven er desuden konstrueret således, at den sammen med et separat opgavetillæg kan anvendes til skolebrug, evt. som klassesæt. Yderligere er der udviklet et interaktivt computerprogram, hvor elever selvstændigt kan indøve læring af forskellig art, med opsamling af evalueringsdata til brug for lærernes feedback til elever og forælder.

Med disse ord en rigtig god og fornøjelig rejse. Pollerik.

Læs mere om produktet her . . .