Korrekturlæsning af al tekst materiale.

Som udgangspunkt foretager vi ingen som helst vurdering af indholdet. Vi selekterer ikke, vi redigerer ikke, vi læser ikke teksten. Derfor er det er en rigtig god ide, at få nogen til at læse korrektur på din tekst og allerbedst en professionel korrekturlæser. Vi giver dig derfor mulighed for, at en af vore professionelle samarbejdspartnere (danske lærere), for en moderat pris, kan sikre at din tekst og grammatik er i orden. Vores korrektur omfatter kontrol af retskrivningen og tegnsætningen i dit manuskript. Prisen pr. 500 ord (svarende til en A4 skrevet med fonten Calibri i en skriftstørrelse 11) udgør kr. 11,50.

Omsættes samme A4 side f.eks. til formatet 13,5 x 21,5 cm, bliver samme tekst til knap 2½ side svarende til 5,00 kr. pr. side.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ønsker du også at få foretaget en egentlig sprogrevision, som ud over kontrol af retskrivningen og tegnsætningen, får du yderligere her også korrektur af grammatikken og en sproglig og stilistisk finpudsning af dit manuskript. Prisen udgør da for den samlede ydelse pr. 500 ord kr. 15,50.