Salgs og leveringsbetingelser

Bestilling:

http://goteachme.dk sælges udgivelser fra eget forlag.

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter.

Når du handler med http://goteachme.dk , indgås aftaler på dansk.

Når du har handlet hos os, bliver du oprettet som bruger, og du kan logge ind, og kan se tidligere ordrer.

Sådan handler du hos os:

For at foretage et køb på http://goteachme.dk skal du igennem fire trin.
1.    Find den eller de varer, du ønsker, og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
2.    Vælg kundeprofil, og indtast dine personlige oplysninger (eller log in).
3.    Vælg forsendelses/betalingsmåde.
4.    Tjek, at alle oplysninger er korrekte og godkend købet og vores forretningsbetingelser.

Betaling:

I http://goteachme.dk/ har du mulighed for at betale med Dankort og andre Kreditkort igennem den 100 % sikre betaling betalings løsning, som du vælge ved Checkout. Alle priser i http://goteachme.dk/ på web-adressen http://goteachme.dk/ er inklusive moms.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra http://goteachme.dk/ . Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Skal en faktura efterfølgende ændres til en EAN-udgave, pålægges et konverteringsgebyr på kr. 50,-.

Leveringstidspunkt og transport:
Levering af varer fra http://goteachme.dk/ anses for sket, når varen er afsendt og udleveret til forsendelse. Alle bestillinger af produkter sendes med Post Danmark, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og http://goteachme.dk/.
Dette betyder, at varerne sendes indenfor 48 timer efter modtaget ordre, og når http://goteachme.dk/ har registret din betaling. Levering på købers adresse i Danmark vil derfor normalt ske indenfor 3 hverdage.
Oplyst leveringstidspunkt er vejledende, og kan således fraviges. Du vil modtage en mail, når varen er afsendt. For at få din vare leveret skal du betale fragt.
Hvis du køber for kr. 497,00 eller derover og betaler med betalingskort, er fragten gratis. For ordrer, der kun indeholder Download produkter pålignes der ingen fragt. Har vi spørgsmål til din bestilling, kontakter vi dig pr. telefon eller via e-mail.

Fortrydelsesret:

Du har altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler på http://goteachme.dk/ . Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare.

Ved e-bøger og andre digitale produkter bortfalder fortrydelsesretten ved download/ibrugtagning.

Når fortrydelsesretten udnyttes, skal du selv betale portoen for at sende varen retur. Ved væsentlig værdiforringelse af varen er det dig som kunde, der hæfter for forringelsen. Dette vil du naturligvis blive meddelt via e-mail.

Varen kan sendes retur til:

Forlaget goteachme.dk
Kong Frederiksvej 23
8800 Viborg

Du kan også fortryde ved at nægte at modtage varen på posthuset.

Hvis du fortryder dit køb, tilbagebetales købesummen naturligvis til dig ved overførsel til din bankkonto, men dog først når vi har modtaget varen retur og konstateret, om der er sket værdiforringelse på varen. Det er derfor vigtigt, at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontonummer.

Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – vedlæg kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkontoen, hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Bemærk! vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret:

Når du handler på http://goteachme.dk/, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig en betingelse, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden for rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for 14 dage efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Hvis du ønsker at reklamere over et produkt, kan vi hurtigst behandle din klage, hvis du kontakter os pr. e-mail admin@goteachme.dk . Hvis varen skal returneres, bruges denne adresse:

Forlaget goteachme.dk
Kong Frederiksvej 23
8800 Viborg

Når du returnerer varen, skal du angive  telefon- eller e-mail-korrespondance samt vedlægge en beskrivelse af fejlen.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Oplysningspligt: Aftaler (købsordrer) indgås på dansk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er muligt efterfølgende at tilgå kontrakten på Min Konto via vores website. Hvis du ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af fakturaen pr. e-mail, så send en e-mail til: admin@goteachme.dk.

Websitet anvender IKKE cookies for at huske dine indstillinger.

Med venlig hilsen
Forlaget goteachme.dk
Kong Frederiksvej 23
8800 Viborg